«

»

sep 14

Agromek messen under nyt tag

Agromek messen afholdes i år under nyt tag.. Dvs. at de flytter det den populære messe fra hal A til hal B på dette års herning messe.
Der blev foretaget er gratis tagtjek for lige at se om hallen var sikker nok til at håndtere en masse af Agromeks størrelse.

Derudover blev gulvet gennemgået grundigt for at være sikker på der ikke var løs brædder eller andet som evt. kunne skade gæsterne, med næsten 10.000 besøgende samt udstillinger af større landbrugsmaskiner som traktorer og marksprøjter sætte det jo temmelig store krav til både gulv og tag.
Du kan også læse mere om selve Messen. Eller evt. selve vælge at besøge Agromek og se de mange spændende landbrugs maskiner og ny forskning inden for landbrug og natur. Det er jo bestemt ikke uden grund at Agromek messen er gået hen og blive Nordeuropas største agro messe. Alle som elsker landbrugsmaskiner eller blot vil høre om nyeste forskning i landbruget, vil finde denne messe virkelig spændende.

Kommer man langvejs fra er der opstillet container boliger fra DC Supply A/S, som kan benyttes for en fair pris. Det er tale om en special container, fra Danmarks førende firma inden for container udlejning.

Se også: Containere til renovering – fordele og ulemper

Når der holdes disse typer af messer hvor der kommer store mængder af mennesker er det vigtigt sikkerheden er helt i top, især her i vinter månederne hvor der er mulighed for store mængder sne på taget. Dette sætter ekstra store krav til et grundigt tagtjek så man kan være sikker på at selv med ½ meter sne er taget stærkt nok til ikke at have den mindste chance for at brase sammen over de mange tusinde besøgende, og at de sikkert og trykt kan nyde messen uden at skulle bekymre sig om taget nu også er kraftigt nok til at modstå de store snemasser. Dette giver en større tryghed til både ejerne af messen men også til dem som besøger den.
Her i 2017 forventes der at komme cirka 15% flere i forhold til messen i 2016 hvilket er en pæn stigning. Dette skydes at der er kommet en lang række spændende nye produkter i 2013 og der er afsat flere penge til markedsføring af Agromek messen igennem hele 2015. Så book din plads allerede i dag og mød op og se alle de mange spændende nyheder i år.