»

sep 14

Brug af container under renoveringer

En container er ikke blot noget man bruger til at skaffe sit affald væk med, men en temmelig interessant enhed i metal som har en lang række anvendelses områder. Alt lige fra beboelses til et mobil køkken. Rundt om i landet findes der flere forskellige firmaer, som f.eks. DC Supply A/S – www.dc-supply.dk der har specialiseret sig i forskellige typer af specialløsninger når det kommer til containerudlejning. Men lad os prøve at tage et lille kik på nogle af de mange anvendelsesområder der findes inden for brugen af container under eksempelvis et renoverings projekt eller hvis der skal lægges nyt tag. Vi har her i denne artikel taget inspiration i dette indlæg på dtvtransition.org – container info.

Container – beboelses

Mangler du et sted at slappe af under renoveringen af dit hjem, et sted at sove eller så kan man overvejer en container skurvogn. En sådan skurvogn kan indrettes så den f.eks. kan bruges til nogle ekstra sengepladser, hvis man f.eks. ikke har adgang til sit soveværelse. Fordelen ved en sådan løsning, er at man nemt kan stable flere af disse containere, hvilket kan være rigtigt praktisk steder hvor der er småt med ledig plads på grundarealet. Ofte en smart midlertidig løsning, f.eks. til studenterboliger eller flygtningen. DC Supply A/S, et af de førende firmaer inden for container udlejning – har lavet en del specialcontainer løsninger inden beboelses containere.

Læs også: Container udlejning

Container – mobil køkken

Har man ikke mulighed for at bruge sit eget køkken, så kan man overveje et container køkken, også kaldet et mobilkøkken. Disse transportable køkkener, er fuldt udstyret med alt hardware som er nødvendig for at stille sulten på en større familie. Mobile køkkener fås i forskellige størrelse og typer, nogle af den endda så avanceret af de kan betjene op imod 400 personer på en servering. Har man brug for et sådan mobil køkken, find et firma i nærheden af jer som bl.a. tilbyder container udlejning, da de ofte vil være for dyre at købe. For mange vil dette sikkert være lidt ud over hvad man har brug for, derfor fås de heldigvis i forskellige størrelser og typer. Et mobil køkken er f.eks. meget praktisk hvis man står uden tag eller ens køkken er ved at blive renoveret. Desværre er prisen på et sådan mobilkøkken ofte temmelig høj, da alt udstyr er lavet til professionel brug. Dog findes der også billigere versioner på marked, hvor de fleste kan være med, f.eks. i forbindelse med renovering af en almindelig villa. Du finder meget mere information om det mobile køkken her på http://www.poland-epp.eu/container-mobilkokken-case/ denne case fra Poland EPP.

Container – bade og toilet

En anden anvendelse af en containerenhed, er til bad og toilet. Her bliver der simpelthen leveret en container som rummer wc og bade faciliteter, hvis man ikke lige har adgang til sit eget badeværelse. Kan være rigtig brugbart hvis man f.eks. er ved at renovere en hel boligblok med nye wc’er eller bad. Dette er jo en af de helt kritiske ting, som vi bestemt ikke kan undvære i ret lang tid. også derfor de nok er nogle af de special container enheder, som bliver mest brugt.

Container – plads

Du har sikkert lige som de fleste andre, stået i en situation hvor du midlertidigt har haft brug for lidt ekstra plads. F.eks. i hvis jeres møde lokale er under ombygning eller hvis du blot har en masse papkasser der skal opbevares tørt og sikkert. Andre anvendelser for en container pavillon kunne være som til en mobil udstilling, eller som midlertidig klasse lokale. En nem og hurtig måde lige at udvide sine M3 på, uden at det behøver at koste en mindre formue. Og det bedste er, at når du ikke længere har brug for pladsen, leverer du blot containeren tilbage, og du har atter plads på din grund.

Dette er blot nogle få eksempler på hvad en container også kan bruges til. Langt de fleste os af vil hovedsageligt bruge den til at transportere affalds, f.eks. i forbindelse med noget ombygning en den ene eller anden slags. Men der er nærmest kun fantasien der sætter grænserne, og denne har de masser af i virksomheder som f.eks. DC Supply – alt i containerudlejning.