«

»

sep 14

Hvorfor få et gratis tagtjek

Hvorfor skal man overveje at få et gratis tagtjek og hvem vil have gavn af dette?
Disse typer af tilbud henvender sig hovedsagligt til folk der overvejer at få lagt et nyt tag, samt til dem som er i tvivl om tilstanden af deres eksisterende tag. Da flere af de større tagfirmaer tilbyder et sådant gratis tagtjek, i håb om at du så efterfølgende bliver kunde hos dem, kan det jo kun betale sig, at benytte sig af disse typer af tilbud.

Når man bestiller et gratis tagtjek kommer der en ekspert ud og undersøger dit tag grundigt og på baggrund af den undersøgelse vil han kunne rådgive om dit hustag skal udskiftes eller du kan slippe med at fikse det lidt op. Mangle vælger også at få lavet et lyd check, og på baggrund af dette opsat et støjhegn i haven. Du kan læse mere om disse støjvægge og hegn her i vores gamle indlæg.
En anden grund til at få lavet et tag tjek er hvis man ved der skal ligges nyt tag og ikke har nogen ide om prisen for dette og mangler rådgivning til valg af materialer. Rigtig mange ved ikke de forskellige fordele og ulemper ved tagtyper som skifer, tegl, beton eller et ståltag og vælger derfor en løsning som måske ikke er helt optimal til deres hus. Et tag kan i sig selv også isolere lyden en del, så har man støj problemer, er det bestemt ikke lige gyldigt hvilken tagtype man vælger. Det vil selvfølgelig ikke have samme virkning som en støjvæg, men det har noget at sige.

De kender ikke muligheder der er ved at få lagt nyt, mange kan få adskillige ekstra m2 ved at vælge en ny tagkonstruktion eller slippe for rør eller udhæng. En ekspert kan hurtigt og nemt rådgive dig inden du går i gang med opgaven.. og bedst af alt – det er helt gratis!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>